Kohde-esittelyt

HOTELLI BASSI, PYHÄTUNTURI

Pyhätunturi on yksi Lapin kiinnostavimmista tulevaisuuden matkailukohteista. Lapin ainoa FIS-rinne, vapaa luonto, hiljaisuus ja upea luonto ovat Pyhän vahvuuksia. Kehitimme Pyhän rinnekeskukseen viiden tähden hotellikonseptin, joka on suunnattu kansainväliselle matkailumarkkinalle. Kimvestor suunnitteli ja toteutimme hankkeelle asemakaavan. Toimimme hankkeessa yhteistyössä maanomistajan kanssa.

Lauttasaarenmäki 5, Helsinki

Projekti on hyvä esimerkki monialaisesta osaamisestamme. Kimvestor Oy:n johto oli mukana kiinteistöjärjestelyssä, jossa kytkettyjen pientalojen tontti siirtyi asiakkaamme haltuun. Kimvestor Oy toimi hankkeessa projektivetäjänä.

Paraisten Sutinranta

Tartuimme hankeideaan, jossa Paraisten kaupungin keskeiselle paikalle suunniteltiin pienimittakaavainen puukerrostalokortteli. Kimvestor Oy teki hankesuunnitelman ja kaavoituksen yhteistyössä kaupungin kanssa.
Suntinrantaan tulee senioriasumista ja omistusasuntoja miellyttävien pihapiirien ympärille. Hankkeen toteutuksessa tullaan käyttämään uutta puurakentamisen teknologiaa.

Uusi Eliel - Kehityshanke

Kimvestor on yhdessä osakkuusyhtiönsä Evata Partners Oy:n kanssa Uusi Eliel hankkeen alullepanija ja projektikoordinaattori. Ideoimme hankkeen ja kutsuimme mukaan alueen keskeiset kiinteistönomistajat konsortioon, joka on nyt toteuttamassa tätä Suomen mittakaavassa merkittävää kehityskohdetta.


Helsingin kaupunki myönsi alueelle suunnitteluvarauksen vuonna 2018 ja nyt hanke on edennyt arkkitehtikilpaluun, jonka tuloksena alueen kaavoitus käynnistyy 2021 syksyllä. Hankkeen myötä yrityksemme osaaminen on entisestään jalostunut ja voimme tarjota ensiluokkaista yhteistyötä erittäin vaativiin kehityskohteisiin. Evata Partners Oy on osakas hankeen toteuttavassa kehitysyhtiössä.